“De Patersweg”
 

Bij stalling “De Patersweg” in Belfeld kunt u het gehele jaar terecht voor het stallen van uw caravan, boot, auto, vouwwagen, oldtimer, motor, aanhanger of ander object.


Uw object wordt gestald in een grote overdekte ruimte:

- optimaal geventileerd

- verharde vloer

- goed bereikbaar

- afgesloten


De stalling heeft een inrijhoogte van 2,57 meter.

 

Stalling “De Patersweg” ligt aan een rustige weg buiten de bebouwde kom en is prima bereikbaar vanaf de A73 of de Rijksweg N271. Het buitenterrein is verhard en goed toegankelijk.

 

Stalling “De Patersweg” heeft vaste openingstijden voor het brengen en ophalen van uw voertuig . De beheerder is op deze tijden aanwezig om uw caravan, motor, boot of ander object in ontvangst te nemen of voor het afhalen klaar te zetten.


Openingstijden:
Donderdag    

Zaterdag     

Of na telefonisch overleg


Bij het brengen plaatst u uw voertuig op aanwijzing van de beheerder op het buitenterrein. De beheerder noteert op uw stallingscontract bij ontvangst indien nodig de conditie van uw voertuig. Van dit contract krijgt u een kopie ter controle, zodat duidelijk is in welke conditie het object gestald wordt.


De beheerder verplaatst dan uw voertuig van het buitenterrein naar de aangewezen plek in de stalling. Bij het afhalen zorgt hij er voor, dat uw voertuig klaar staat, zodat u gerust en ontspannen aan uw vakantie of toertocht kunt beginnen.
17:00u – 17:30u

09:00u – 09:30u